MARK SCHUURMANS_

Advocaat

Mark Schuurmans behaalde in 1990 het diploma van licenciaat in de rechten aan de V.U.B. Hij vervulde vervolgens zijn legerdienst in de Ecole du Génie in Jambes en startte in 1992 zijn carrière als advocaat aan de balie te Mechelen.

De praktijk van meester Schuurmans spitst zich vooral toe op het handelsrecht, het familierecht (waaronder echtscheidingen en erfenissen), en het insolventierecht (schuldbemiddelingen, faillissementen en gerechtelijke reorganisatie (WCO) van ondernemingen in moeilijkheden). Daarnaast is Mr. Schuurmans bedreven in het aansprakelijkheidsrecht en het verzekeringsrecht.

 

Meester Schuurmans is eveneens erkend bemiddelaar in familiezaken. Als bemiddelaar staat hij u op een neutrale manier en als onafhankelijke derde bij om tot een oplossing te komen waar beide partijen zich kunnen in vinden. Bemiddeling word bovendien door de familierechtbanken aanbevolen en is kostenbesparend.

 

Als voormalig lid van de Raad van de Orde van Advocaten te Mechelen is hij en sedert 2009 zetelend lid van de Tuchtraad van de Orde van Advocaten van het Rechtsgebied van het Hof van Beroep te Antwerpen.

20201020-iuste-183.jpg